• O NAMA  AdiX Eventor je prvi aplikativni prozvod kompanije AdiX Events, čiji tim teži da vama, dragi korisnici, na jedan jednostavan a opet jako dopadljiv način, pruži sve informacije o bilo kojoj vrsti događaja koji se dešavaju okolo vas, blizu vaših dragih ljudi, u dometu vaših interesovanja, ali i van vaših saznanja, šire u BiH, a uskoro i dalje od toga itd. To neće biti sve, jer želimo ići još dalje, moćnije i SPREMAMO SE ZA PRAVE STVARI I JOŠ VEĆE ZALOGAJE!

  Pored dešavanja u vašoj okolini, AdiX Eventor će vam biti pravi „EVENT MENTOR“ i predstaviti vam i širok spektar različitih subjekata – pravnih lica, organizacija, pa čak i fizičkih lica, koji vam direktno ili indirektno mogu ponuditi proizvode ili usluge u lancu organizacije događaja, a koji će vas, dragi AdiX-korisnici ili vaše učesnike na top eventima, ostaviti, blago rečeno, bez daha.

  Bilo da se radi o lokacijama vaših događaja, vašoj želji za dekorisanjem istih ili možda podršci u promociji da budete U ŽIŽI JAVNOSTI jednog ili više dana tih velikih dešavanja, AdiX Eventor je uz vas i slovi kao najpouzdaniji ONLINE PRIJATELJ. Ah da, i još nešto....želite li catering u prirodi za vaš event na otvorenom, hoćete li vjenčanje iz filmova ili možda edukaciju gdje vas uče oni koji su najukusnije ispekli svoje zanate, a da nisu škrti na širenju znanja, ovdje ćete naići na prave stvari, razne mogućnosti i još čega sve nećete zateći na ovoj ONLINE EVENT TRŽNICI. Bez dileme, nalazite se na pravom mjestu, u svakom slučaju!

  Dragi korisnici, ovdje se svakodnevno susreću PONUDA PROIZVODA I USLUGA za sve ukuse i POTRAŽNJA ZA DEŠAVANJIMA I PONUĐAČIMA – vašim vrijednim online izlagačima, koji za vas mogu organizovati bilo kakav event koji vam je na pameti. Svi oni će rado za vas, a često i sa našim krovnim timom iz AdiX Events, učestvovati u organizaciji vašeg svečanog ili poslovnog dana o kojima ste nekada sanjali, maštali ili samo osmijehivajući se mogli gledati u romantičnim dramama na malim ili velikim ekranima.

  Na portalu Adixeventor.com je zabranjeno postavljanje pornografskog, eksplicitnog (scene nasilja, torture i slično) i sličnog sadržaja. Zabranjeno je postavljanje sadržaja koji predstavlja, podržava ili upućuje na govor mržnje, netoleranciju, ličnu, nacionalnu, vjersku netrpeljivost, koji sadrži psovke, vrijeđanja, omalovažavanja, provokacije ili drugi uvredljiv materijal.

  Uživajte na našoj event tržnici od momenta kada pročitate ovo, budite digitalni uz A-Eventor na vašim telefonima, napravite profile i AdiXujte sa nama, obavezno! Družit ćemo se stalno, a za sve ostalo što vas ovdje bude zanimalo, tu je vaš event mentor, AdiX Eventor.